Thursday, April 12, 2007

Τσόντα

Τσόντες ή αλλιώς ερωτικές ή αισθησιακές ταινίες. Το τσόντα είναι πολύ λαϊκό και μπανάλ. Σπάνιο πράγμα, δεν τις βρίσκεις πουθενά, όσο και να ψάξεις. Είδος προς εξαφάνιση έχουν καταντήσει. Μόνο στη μαύρη αγορά και αν. Σε λίγο καιρό θα αποκτήσουν και συλλεκτική αξία και ο μόνος τρόπος για να τις αποκτήσεις θα είναι μόνο μέσο πλειστηριασμού. Ποιο εύκολα θα βρίσκεις Νταλί παρά τσόντα, εεεεε δλδ ερωτική ταινία.

Ακούω το πρωί, διαφήμιση στο κρατικό αθλητικό ραδιόφωνο, αθλητικής εφημερίδας η οποία κάθε Παρασκευή και Κυριακή θα περιέχει ΕΞΙ ερωτικές ταινίες. Ούτε μια ούτε δυο, αλλά ΕΞΙ !!!!! Λέει λοιπόν :
«Σέξι κ’ όποιος αντέξει… μπλα μπλα μπλα…η Τσιτσιολίνα, η Παρίς Χίλτον, και ο ανεπανάληπτος Κώστας Γκουσγκούνης στα καλύτερα τους. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι».
Μου έφυγε το τιμόνι από τα χέρια. Τώρα βέβαια, τι θα θυμηθεί ο παλιός από την Παρίς Χίλτον, μόνο η εφημερίδα το ξέρει.

Οι δημοσιογράφοι που γράφουν για αυτήν την εφημερίδα τι λένε για όλο αυτό, όταν το έντυπο που δουλεύουν αντί να προβάλει τη δουλεία τους, το ήθος τους, την εγκυρότητα τους ή την ιστορία τους στο χώρο, προβάλει κώλους ; δεν τους υποτιμά αυτό ; δεν τους προσβάλει ;
Εκτός αν είναι κι αυτοί του “κώλου” επομένως δεν τρέχει και τίποτα, αλλά τουλάχιστον ρε παιδιά πείτε το μας, για να το ξέρουμε και να μην σας ψάχνουμε έναν έναν.

Και έχω και άλλη μια απορία.
Η επιλογή των ταινιών πως γίνεται ; στην τύχη ; ότι πιάσει το χέρι ή υπάρχει μια διαδικασία όπου βλέπουνε, συγκρίνουν, ξεσκαρτάρουν και προτείνουν ;
Γιατί έχει διαφορά, πρέπει να ξέρουμε κατά πόσο σέβεσαι τον αναγνώστη. Βάζεις για να βάλεις ή έχεις προσωπική άποψη γι’ αυτό που προσφέρεις ; γιατί αν δεν έχεις μας κοροϊδεύεις, αν όμως έχεις … θα πρέπει να το κοιτάξεις.

Τελικά δύσκολη δουλειά η δημοσιογραφία, από το πουθενά μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος.

Τι θέλεις και μπλέκεσαι ; Θέλει να δει κάποιος τσόντα ; ας πάρει τα ανάλογα περιοδικά που τις περιέχουν, ας νοικιάσει από το video club, ας αγοράσει από ένα περίπτερο, ας κατεβάσει από το internet, ας βάλει Nova, κάτι θα βρει.
Εσύ αθλητική εφημερίδα είσαι, βάλε ένα DVD με παλιούς αγώνες, για «Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι», βάλε ένα ντοκιμαντέρ, βάλε ένα βιβλίο αθλητικού περιεχομένου, βάλε μια σιδερογροθιά, μια αλυσίδα, ένα σουγιά ρε αδερφέ, αφού ούτως η άλλος το καλλιεργείς που το καλλιεργείς το κλίμα, κάνε το καλά. Ερωτική ταινία βάζεις ;
Και στο κάτω κάτω, αν θέλεις να περάσεις κι ένα έμμεσο μήνυμα, πως θα το “πιάσει” ο χούλιγκαν με τη τσόντα ; τι θα πει ; έβαλε την τσόντα για να πάμε να μπιπ τους άλλους ; όχι. Ενώ με τα άλλα αξεσουάρ, γίνεσαι πιο άμεσος, έρχεσαι πιο κοντά με τον πελάτη χούλιγκαν και μην νομίζεις ότι ο πελάτης είναι μαλάκας, τις εκτιμά αυτές τις κινήσεις και δεν πρόκειται να τον χάσεις ποτέ.

Όλα αυτά βέβαια, αν θέλεις να περάσεις κάποιο μήνυμα γιατί εσύ μπορεί και να μην θέλεις και απλά να μπερδεύεται ο άλλος.

1 comment:

vasiliskos said...

Μια τρομακτική σκέψη περνάει από το μυαλό μου....Εκπαιδεύουν χούλιγκανς να κάνουν αυτά που έκανε ο Κώστας στις ταινίες στους άλλους?????? (ποιός Κώστας ένας είναι ο Κώστας)
Δηλαδή, αχ δεν μπορώ ντρέπομαι,
Στράτο δεν γίνεται να περιγράψω τη σκηνή που φαντάζομαι με συγχωρείς ε?:)
Πωπω σύλληψη!!!!